Konsttjänster

Visualisera ditt varumärke med unika tavlor på ditt kontor. Inred med vackra bilder och skapa rätt atmosfär i konferensrummet och en välkomnande känsla i receptionen.

Skräddarsydd konst

Visualisera företagets vision eller organisationens värderingar, inspirera dina medarbetare med unika tavlor på kontoret. Skapa förtroende hos kunderna med akvareller som speglar era styrkor.
Jag levererar färdiga skräddarsydda tavlor till er utifrån era önskemål eller genom workshops där vi skapar och visualiserar tavlornas tema tillsammans.

Tillsammans skapar vi kopplingen: målning – känsla – företag

I priset ingår alla skisser som gjorts under målningsprocessen och pdf filer som t ex kan användas för att göra trycksaker.

Hyr din konst

Konst väcker känslor och bidrar till en kreativ och dynamisk miljö. Förutom rent visuella värden, rätt bild på rätt plats, stärker det din identitet och varumärke som företag.

Istället för att köpa och binda upp kapital på konst eller köpa massproducerade affischer kan du teckna konstabonnemang och hyra dina tavlor. I Sverige är det avdragsgillt att hyra konst.

Att hyra konst av Paintings4you är flexibelt och smidigt. Du får hjälp med att skräddarsy ett koncept som hjälper till att förmedla och stärka ditt företags varumärke. Varje kvartal har du möjlighet att ersätta målningarna med nya. Abonnemanget är årlig.
 
Det finns tre olika abonnemang tillgängliga idag.
Byte av målningar: 4/år
Startavgift: 1.100 SEK (Adm + Konsulting)
Månadsavgift:

Lilla 844 SEK
Prints: 4
Mellan 2 540 SEK
Prints: 4
Painting, size A4:  3
Painting, size A3: 1
Stora 3 593 SEK
Prints:4
Painting, size A4: 4
Painting, size A3: 2
Painting, size A2: 1
  

Kontakta mig redan idag för ett första möte